JAVA DEMOKRACISË VENDORE 2020

Java e Demokracisë Vendore 2020, mbyllet në Re, me aktivitetin “Solidariteti,
si përgjigje ndaj situatave të vështira të shoqërisë”. Më 16 Tetor, prej orës 17.00, te Reja!
Organizuar nga LëvizAlbania

16 Tetor 2020

Ora:17.00 p.m-19.00 p.m

Reja.al

Bulevardi Deshmoret e Kombit

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies