Volunteer

Konkurs nga Kryqi i Kuq, me skuadra nga të rinj vullnetarë nga Shqipëria në fusha të ndryshme 3-4 Tetor dhe 10-11 Tetor 2020 te Reja, prej orës 09:00.
Eja dhe mëso diçka të re nga të rinjtë në Re!

3-4 & 10-11 Tetor 2020 Ora:9.00-12.00

Reja.al

Bulevardi Deshmoret e Kombit,Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies