Pasdite me Dritëroin

    Dritero Agolli Tirane

Në 13 Tetor, tek Muzeu Kombëtar, datën e lindjes së shkrimtarit e njeriut të madh, Dritëro Agolli, organizohet një pasdite e veçantë, pasdite tingujsh, poezish dhe promovimesh.

Dritëro Agolli (13 Tetor 1931 - 3 Shkurt 2017) ishte poet, prozator, publicist dhe politikan shqiptar. Që nga viti 1973 ai ishte kryetar i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe të Artistëve të Shqipërisë.

Hyrja me Ftesa emërore: info@driteroagolli.org

Data: 13 Tetor

Ora: 19.00

Vendi: Muzeu Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies