Vitaminat e Jetes- Teatri i Kukullave

Vitaminat kanë ardhur të tregojne historinë e tyre tek ju e tju gëzojne jo vetëm në fundjavë por në cdo ditë të javës. Ato së bashku me ju do festojnë e do ju tregojnë të gjitha sekretet e tyre. Ejani të ndiqni shfaqjen " Vitaminat e jetes " ne ambientet e jashme të Teatrit. 
Cdo te shtune dhe te diele, ora 10.00
 

Cdo te shtune e te diele

ora 10.00

Teatri i Kukullave

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies