Different Trains Festival

Koncerti i parë i hapjes do të mbahet në datë 2 tetor në orën 17.30 në Tiranë në Lulishten pas Kryeministrisë. Me artistë të mirënjohur shqiptarë nëpër Europë. Le ti rikthehemi muzikës.

2 Tetor 2020,ora 17.30 ne lulishten pas Kryeministrise

4-7-10 Tetor 2020,ora 17.30 ne "Tunel Tarrace"

 

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies