Petja dhe ujku

Një shfaqje vetëm për fëmijët tuaj! “Petja dhe ujku” është përralla muzikore që do të rrëfehet me datë 3 Tetor, ora 11:00 te Parku Rinia! Simfonieta e Tiranës do të ekzekutojë muzikën e mrekullueshme të historisë së djaloshit çamarrok Petja dhe ujkun, kompozuar nga Sergei Prokofiev! Merrni fëmijët dhe ejani të përfshihemi të gjithë së bashku në botën e magjishme të përrallës!

3 Tetor 2020

Nga ora 11.00 deri ne oren 12.00

Parku Rinia,Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies