“Ditët Europiane të Trashëgimisë Kulturore”

Me rastin e “Ditëve Europiane të Trashëgimisë Kulturore”, Teatri Kombëtar do të sjellë për publikun një program mjaft të pasur me emisione on-line dhe thesare kulturore nga arkiva në ciklin "Thesaret e Trashëgimisë Kulturore".

Nga 26 Shtatori deri ne 29 shtator 

Teatri Kombetar,Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies