Premiera Misto tek Teatri Kombëtar

    Teatri Kombëtar

Premiera më e re në Teatrin Kombëtar, "Misto" me autor dhe regjisor Naun Shundi. Vjen në dt.13-14-15 Tetor ora 19:00.

Interpretojne aktorët: Bujar Asqeriu, Helidon Fino, Adelina Muça,Niada Saliasi, Erjon Kame, Gent Deçka. Skena/Kostumet: Laedia Hajdari Kompozitor: Klement Marku, Koreograf:Arton Ibershimi

Tre personazhe janë njësoj në fatin dhe në hallet që kanë, duke qenë, po aq të ndryshëm nga njëri-tjetri në mënyrën se si përjetojnë.

Data: 13. 14. 15 Tetor

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies