Panairi Nderkombetar i Edukimit

Panairi Nderkombetar i Edukimit  Panairi i edukimit në Shqipëri. Aty ku studentë dhe prindër nga e gjithë Shqipëria do të kenë mundësinë të takohen dhe të bisedojnë me përfaqësues të universiteteve dhe shkollave të mesme.

17 Tetor 2020 nga ora 11.00 deri ne oren 17.00 Hotel "Rogner",Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies