Festivali i xhazit 2020, Tirane

Festivali i xhazit ne Tirane, vjen edicioni i 9-te Muzike, art, argetim pa fund nga artiste profesioniste. Eventi zhvillohet ne mjedis te hapur nga 22- 24 te Parku Rinia, ora 18.00 Nga 25 shtator-3 tetor, prapa Muzeut Kombetar, ora 18.00 Tirane  

Nga 30 Shtator- 3 Tetor te Parku Rinia

Ora 18.00

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies