Festivali i artistëve të rrugës

Nga 22 deri më 27 Shtator në Reja, përpara Galerisë së Arteve, do të keni mundësinë të shihni artistë të rrugës që performojnë çdo natë

Ngjarja organizohet nga Doart.al dhe mbështetet nga Bashkia e Tiranës.

Muzikë, art dhe shumë më tepër. Nuk është vetëm një Festival, por një përvojë e bukur

Ngjarja fillon në 17.00 h

Kur: nga 22-27 shtator 2020

Vendi: Reja.al

Koha: 17.00h

Tirana, Albania 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies