Netet e Kinemasë Italiane në Tiranë

CineClub dell’Istituto – Incontri in Biblioteca
@Reja.al – Rassegna estiva Notti del cinema italiano
Tarraca nga Ettore Scola
Me: Ombretta Colli, Vittorio Gassman, Ugo Tognazzi, Jean-Louis Trintignant, Marcello Mastroianni
Dramë - Itali, Francë, 1980, kohëzgjatja 124 minuta
Gjatë një mbrëmje mondane në një tarracë në Romë, jeta dhe përvojat e personazheve të pranishëm ndërthurren, të bashkuar nga mosha jo më e re dhe nga puna në komunikim. Midis tyre është Enrico, një skenarist, i cili, edhe pse gruaja e tij tenton ta nxjerrë, ai futet në një krizë të thellë që do ta çojë në një shtëpi kure.

E hene, 21 shtator, 2020

8:30 PM – 10:30 PM

te Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies