Koncerti Un air de Paris ne Tiranë

    koncerte ne tirane

Aleanca Franceze e Tiranës organizon koncertin “Un air de Paris” të luajtur nga sopranoja shqiptare Blerta Zhegu, e shoqëruar në piano nga artisti Frédéric Isoletta, i cili do të zhvillohet gjatë mbrëmjes së 3-të të edicionit të XI-të të Festivalit “Les Rencontres Musicales des Deux Mondes” më 19 tetor ora 19:00 në Universitetin e Arteve, Tiranë.

Data: 19 Tetor 2017

Ora: 19:00

Vendi: Universiteti i Arteve, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies