Eco Fica

Sweden Alumni Network Albania në bashkë punim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit sjellin tek Reja më 20 korrik "Eco Fika".
Në kafen e pasdites shoqëruar me kekun e përgatitur (Fika), do të njihemi më mirë me eksperiencat e njëri - tjetrit pjesë të Alumni si dhe do të ndajmë informacion mbi projektin e radhës për Shqipërinë.
Mos haroni të regjistroheni për pjesëmarrjen në linkun: https://www.ipralbania.com/…/eco-fika-with-sweden-alum…/form

Ky aktivitet mbështetet nga Instituti Suedez dhe Ambasada Suedeze në Tiranë.

*Ne kujdesemi për argëtim e edukim, Ju kujdesuni për shëndet!
Respektoni distancimin social! Mbroni veten dhe të tjerët!

Te henen

20 korrik

ora 18.30

te Reja 


Regjistrohu me pare: 

 https://www.ipralbania.com/…/eco-fika-with-sweden-alum…/form

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies