Netet Latine

Cdo te marte, rikthehen Netet latine te reja

Muzike, e kercim ne ditet e veres. Sigurisht ne masa te rrepta ndaj COVID 19

Ju mirepresim prane Galerise se Arteve 

Cdo te Marte

ora 21.00

gjithe neteve te veres

Tirane 

www.reja.al

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies