Tirana Photo Festival 2020

Tirana Photo Festival është një event vjetor që feston artin e fotografisë dhe edukon njerëzit me këtë hobi dhe profesion të bukur. Festivali konsiston në 3 muaj konkurse fotografish në tre kategori, dhe një ekspozitë një javë në Tetor 2020 në Muzeun Historik Kombëtar. Konkursi është i hapur në 1 Qershor - 1 Shtator 2020. Për temën e konkurseve të fotografive shihni: www.tiranaphotofestival.com

  Muzeu Historik Kombetar  Nga 23-31 Tetor 2020 Ceremonia e hapjes më 23 tetor  18.00 pm  www.tiranaphotofestival.com  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies