Kampionat basketbolli

3×3 Elite, nje kampionat basketbolli per te gjithe te apasionuarit pas ketij sporti, rikthehet kete te Premte dhe te Shtune 18:00-20:00,

Ekipet qe do luajne kane qene te ftuara te regjistrohen deri me date 30 qershor.

Eventi organizohet nga Federata Shqiptare e Baskebollit

Kur: E premte dhe e Shtune 3-4 korrik

Orari: 18.00-22.00

Vendi: Fusha portative, përballë Piramidës

Tirane