Tetori Gjerman 2017 në Tiranë

    Tetori Gjerman ne Tirane

Këtë vit, javët e kulturës gjermane në Shqipëri zhvillohen nën moton "30 vjet rivendosje e marrëdhënieve diplomatike midis Gjermanisë dhe Shqipërisë".

Programi aktiviteteve përfshin filma dhe letërsi, teatër, muzikë dhe balet, si dhe diskutime dhe workshope Në fokus edhe këtë herë do të jetë shkëmbimi i mendimeve dhe përvojave midis shqiptarëve dhe gjermanëve.

Për më shumë: https://goo.gl/ZzNBYV  

 

Data: 30 Shtator – 22 Nëntor     

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies