4th Edition, International Tourism Fair Tirana 2020

Panairi Ndërkombëtar i turizmit Tiranë, 3-4 prill 2020 Expocity Albania

Me mbeshtetjen e 

Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit

Agjencia Kombetare e Turizmit

Expocity Albania, Autostrade

marketing@expocity.al
0674090069