Forumi i grave shiptare të biznesit në Tuz në 8 Mars

    Forumi i grave te biznesit Tiranes ne Tuz

Në ditën e grave, 8 Mars 2020, Unioni i Komunave Shqiptare në Rajon (UBSHR) organizon në Tuz, Mal të Zi "Forumin e grave shqiptare të biznesit ne Rajon "

Bashkia e Tiranës si pjesë e këtij Unioni do të marrë pjesë në këtë forum. Një grup i disa grave të suksesshme te Tiranes si sipërmarrës, artizanal, gra të medias dhe televzionit do të ndajnë përvojat e tyre. Do të ketë dhe panairi artizanal me produkte nga i gjithë rajoni

Komuna e Tuzit, Mal i Zi, 8 Mars 2020

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies