Komedia Lojë dashurie

Art Plus Akademi me teatrin e të rinjve "Lojë Dashurie".Me skenar të Jorgaq Tushes, udhëheqës artistik prof. Mito Kutalli dhe koreograf Kujtim Sako. Me regji të Jorgaq Tushes, udhëheqës muzikor Viktor Rapushi, skenograf Petraq Stefani.

Me aktorë: Loris Sinanaj, Kujtim Sako, Megi Shimi, Igli Fusha, Enerest Dalipaj, Marsel Beqiri, Elisa Meçaj. Si dhe balerinat e Art Plus Akademi në drejtimin e as/koreografes Estel Agaj dhe balerinave: Vjollca Nelaj, Gleida Troka, Dorina Jançaj.

"Loje dashurie" komedi rinore e shkruar me dashuri dhe emocione nga rregjizori -autor JORGAQ TUSHE .

19:00-20:00