Ne Grate Frymezojme, Mbeshtesin, Nderveprojme

 
Një iniciativë për krijimin e një platforme për frymëzim, mbështetje, rrjetëzim dhe në fund të fundit fuqizim të vajzave dhe grave. KS Factor dhe SCIDEV po sjellin gra të suksesshme në akademi, biznes, sektor publik dhe privat për të shkëmbyer përvojën e tyre.
 
Nëse keni një histori për të treguar, një ide për të frymëzuar ose thjesht disa mendime për të ndarë, ejani dhe bashkohuni me ne!

E Premte, 6 Mars, 15:15, në ambientet e Evropës Shtëpia!

15:15-17:30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies