Kangoo në Park!

Në prag të festës së gruas, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit-Bashkia Tiranë sjell orë sportive në disiplinën Kangoo pranë Fushave Multisportive në Park. Me grupe të ndërthurura, mosha e profesione të ndryshme nën drejtimin e instruktores Genta Goxhaj, ju mirëpresim ditën e premte, ora 11:00!
Merr miqtë dhe eja të hidhemi e kërcejmë sëbashku!

*Aktiviteti mund të spostohet për shakak të kushteve atmosferike!

11:00-14:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies