Frankofoni Filmi Fotokopja nga Tamer Ashry

Cikli « Kinemaja e Vendeve Frankofone » 📽🍿
9 mars në orën 19:00 - Akademia e Filmit & Multimedias Marubi
« Fotokopja » nga Tamer Ashry
(2017 - 1orë e 30 minuta - dramë)

Mahmudi është një pensionist që drejton një dyqan të vogël kancelarie në vështirësi financiare. Duke kopjuar dokumente mbi dinozaurët, ai përqendrohet te shkaqet e zhdukjes së tyre. Ai nuk e ka njohur dashurinë më parë dhe tërhiqet një ditë nga sharmi i fqinjës së tij, Safeja, një grua e ve. Me ndihmën e të njohurve të tij, ai përpiqet ta bëjë për vete atë, me anë të kujdesit të vazhdueshëm.

Në gjuhën arabe, me titra në gjuhën frënge / Organizuar nga : Ambasada e Egjiptit

19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies