Dita Nderkombetare e Gruas (IWD'20)

Ky event është pjesë e një seri ngjarjesh globale të mbështetur nga gjigandi i teknologjisë Google dhe i sjellë në Shqipëri nga WomenTechmakers Albania në bashkëpunim me GDG Tirana dhe ICTS Media.
Qëndroni të rregulluar dhe vizitoni faqen tonë zyrtare për më shumë informacion: https://sites.google.com/view/iwdalbania/kreu


*** HYRJA FALAS, por regjistrimi kërkohet në: https://forms.gle/4xXDFhd67EqMe6cbA ***

18:00-20:00