Roli dhe impakti i ICT ne te ardhmen e Tregut dhe te Edukimit


"Adresimi i sfidave arsimore: Roli dhe Ndikimi i TIK-ut në të ardhmen e tregut të punës dhe arsimit" " House Shtëpia e Evropës Më 26 shkurt, EESTEC LC Tiranë vjen me një super-konferencë ndërkombëtare me temën "Adresimi i sfidave arsimore: Roli dhe ndikimi i TIK-ut në të ardhmen e Tregut të Punës dhe Edukimit". Qëllimi i kësaj konference është të gjejë zgjidhje të qëndrueshme dhe sistemike për rritjen e punësimit, veçanërisht në mesin e të rinjve përmes bashkëpunimit dhe përfshirjes së palëve të interesuara.

 26 shkurt 2020, 09:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies