Ëndrra E Një Nate Vere - Uilliam Shekspir

Në datat 21,22,23,26,27,28,29 Shkurt, ora 19:00, teatri Metropol risjell për ju premierë, një nga komeditë më gazmore dhe plot imagjinatë të Shekspirit duke na sjellë një copëz vere dhe magjie në prag të dimrit me përbërësit e përsosur për një natë argëtuese në teatër.

Duke filluar diten e Premte ne ora 19:00-20:45

Vendodhja: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirane

Info & Rezervime:
☎️ +355 67 227 0668