Ëndrra e Madhe

Si erdhi futbolli në Gjermani? Një udhëtim në kohë që na shpie në një epokë kur në shkolla ende sundonte "disiplina e rreptë e rendi" dhe futbolli në media përkufizohej si "sëmundje angleze". Bazuar në historinë e vërtetë të mësuesit dhe pionierit të futbollit Konrad Koch, "Ëndrra e Madhe" tregon fillimet e lojës së futbollit në Gjermani.

  • Titulli: Ëndrra e Madhe
  • Regjia: Sebastian Grobler
  • Kohëzgjatja: 113 minuta
  • Viti i shfaqjes së parë: 2011
  • Gjuha: gjermanisht me titra anglisht
  • Aktorët: Daniel Brühl (Konrad Koch), Burghart Klaußner (Schuldirektor Gustav Merfeld), Kathrin von Steinburg (Klara Bornstedt), Justus von Dohnányi (Richard Hartung), Axel Prahl (Schricker senior), Jürgen Tonkel (Turnlehrer Dr. Jessen), Thomas Thieme (Geschichtslehrer Dr. Bosch), Theo Trebs (Felix Hartung), Adrian Moore (Joost Bornstedt), Till Valentin Winter (Otto Schricker)
  • Data: të enjten, 20 shkurt 2020, ora 19:00
  • Vendi: Akademia e Filmit dhe e Multimedias Marubi, rruga “Aleksandër Moisiu”, nr. 78, 1005 Tiranë
  • Hyrja: falas

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies