Artistët për Artin - Mbrëmje kulturore

Në sallën mitike të Teatrit Kombëtar të enjten, 20 shkurt 2020, në orën 20.00, organizohet një mbrëmje kulturore, solidare dhe qytetare. "Artistet për Artin".

Tempulli i kulturës mirëpret artistët:

Anisa Markarian

Adriana Tolka

Ingrid Pulizo

Irma Libohova

Julinda Emiri

Kujtim Vorpsi

Nikola Kondakçi

Paola Kostandini Kotani

Roland Tasho

Solen Alla

Suela Bako

Vasjan Lami

Hyrja e lirë

Data: 20 shkurt

Ora: 8PM

Vendodhja: Teatri Kombetar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies