Sofra Tironse 2020

Në 100 vjetorin e kryeqytetit shqiptar, Shoqata Tirana, sjell për qytetarët e Tiranës: “Sofra Tironase 2020”.

Me artistët më të njohur nga Tirana dhe treva të tjera shqiptare.

Vlerësime kontributeve me të spikatura për Tiranën.

Data: 17 shkurt 2020

Ora: 18.00

Vendodhja: Pallati i Kongreseve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies