NUK DËGJOJ-NUK SHIKOJ-NUK FLAS

Kjo komedi ngjitet në skenën e Arturbina në datat 17-19 shkurt, ora 7PM.

Rezervimet mund ti beni tek Nr.0695717746.

Biletat shiten në sportelin e teatrit Eksperimental ora 09.00 - 13.00 dhe 16.00-19.00.

Data: 17-19 shkurt

Ora: 7PM

Vendodhja: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies