Koncert me këngë klasike ruse në Tiranë

Koncert me këngë klasike ruse në Tiranë, evente në Tiranë, aktivitete kulturore në Tiranë, koncerte në Tiranë Këtë të premte, më datë 6 tetor, Ambasada Ruse bashkë me Orkestrën Simfonike të Radio Televizionit Shqiptar organizojnë koncertin e këngëve klasike ruse. Në skenën e Tiranës do të shkëlqejnë dy artiste të mrekullueshme nga Rusia: sopranoja Jelena Ajushejeva dhe dirigjentja Anna Vollçenko. Në program janë veprat e kompozitorëve të mëdhenj rusë, si Pjotr Çajkovski, Mihail Glinka, Modest Musorgski, Sergej Rahmaninov, Aleksandër Borodin etj.

Hyrja është e lirë dhe falas

Data: 6 Tetor Ora 19:00- 22:00

Vendi: Qendra Kulturore, kompleksi Katedralja Ortodokse

Më shumë info:Eventi ne Facebook