Koncerti i dashurisë

Në zonën e ish bllokut organizohet koncerti i dashurisë me këngët më të njohura të këngëtarëve italianë Adriano Celentano, Lucio Batisti, Eros Ramazzotti, Vasco Rossi dhe shumë të tjerë. Këto këngë do të përcillen nga zërat melodiozë të artistëve shqiptarë: Rovena Dilo, Renis Gjoka, Eranda Libohova, Lorenc Hasrama.

Data: 14 shkurt

Ora: 8PM

Vendodhja: Zona Ish Bllokut