Muzeu i dëgjimit 2

Kuratorët: Simon Battisti dhe Leah Whitman-Salkin paraqesin: Të kam lënë malin - botuar me rastin e Pavijonit Shqiptar në Bienalen e 15-të Ndërkombëtare të Arkitekturës të Venecias paraqet dhjetë tekste të reja të shkruara nga shkrimtarë dhe mendimtarë bashkëkohorë mbi arkitekturën e zhvendosjes. Kontribuesit: ETEL ADNAN, MOURID BARGHOUTI, MICHEL BUTOR, CLAIRE FONTAINE, YONA FRIEDMAN, ANRI SALA, MICHAEL TAUSSIG, YANIS VAROUFAKIS, ORNELA VORPSI, FINN WILLIAMS. Këto tekste janë hedhur në muzikë dhe kënduar nga këngëtarë nga FIERI, VLORA, HIMARA, dhe TIRANA.disa prej grupeve të fundit të mbetura të iso-polifonisë.

Data: 13 Shkurt

Ora: 7PM

Vendodhja: Qendra kulturore “Tulla”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies