KORI I RESE

Kori i Tiranës pas gjashtë muajsh prova e përgatitje, debuton me një koncert. Me ide dhe realizim nga Edit Pula, drejtim artistik Fatos Qerimaj e Nereida Fico, më 12 Shkurt nga ora 18:00 @Kalaja e Tiranës.

Data: 12 Shkurt

Ora: 6PM

Vendodhja: Kalaja e Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies