Flashback

    Flashback

Pranë Zeta Gallery hapet ekspozita “Flashback” me artistët: Anduela Aliko, Denis Golgota, Ergys Vela, Viktoria Nikolla, Zeni Alia.

Synimi i këtij kërkimi artistik është konstatimi i një flashback-u të caktuar që troket në derën e së tashmes për të na dhënë një mesazh. Mesazhi mund të jetë edhe vetë korrieri (flashback-u).

Flashback-u është vetëm një çast, ndërsa një vepër arti që vjen si shtysë e këtij çasti mund ta tejkalojë këtë të fundit për të qëndruar më gjatë ose gjithmonë me ne.

Data: 12-25 shkurt

Ora: 7PM

Vendodhja: Zeta Gallery

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies