Street Food - New Bazaar

    Street Food - NEW Bazaar

Në 100 vjetorin e Tiranës, si kryeqyteti i shqiptarëve, TID Tirana i bashkohet festimeve me një “STREET FOOD” fanstastik i cili do të mbushë Pazarin e Ri me shumëllojshmëri gatimesh gjatë gjithë ditës! 8 nga restorantet më të mire të zones do të bëhen bashkë për të  “Gatuar ne Pazar”.

✔️The Home Social Club

✔️The Stephen Center

✔️Zgara Al Pazar

✔️Rozafa Restorant

✔️Pasticeri Luara

✔️Crepes and Juice New Bazaar

✔️Peshk i Eger Shengjini

✔️Kuzhine Tradicionale

Data: 11 shkurt

Ora: 10AM

Vendodhja: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies