Edicioni i 7-te – Horeca

    Edicioni i 7-te – Horeca

Ne datat 4-6 Mars, ne Expocity Albania, organizohet edicioni i 7-te i Panairit Nderkombetar HoReCa Expo Albania i cili si cdo vit do te shoqerohet nga Panairi i Paketimit dhe Teknologjise PackTech Expo, nga Gara Nderkombetare GastroAlb (me juri nga World Chef) si dhe nga Konferenca e 4-te Kombetare e Hotelerise.

Data: 4-6 Mars

Ora: 9AM-7Pm

Vendodhja: Expocity Albania