Hortus Conclusus - Orion Shima

    Hortus Conclusus - Orion Shima

Ekspozitë personale e piktorit ORION SHIMA

Kurator: Parid Teferiçi

Data: 10-20shkurt

Ora: 6 PM – 8 PM

Vendodhja: Galeria Fab

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies