Puccini in love

    Puccini in love

Giacomo Puccini konsiderohet si kompozitori i madh, i përkushtuar ndaj shpirtit femëror. Veprat e tij paraqesin dashurinë e thjeshtë dhe te shëndetshme. Linjat e krijimtarisë artistike të Puccinit janë dashuria për jetën për sensualen dhe kerkimi i vazhdueshëm i kënaqësisë.

“Puccini in love”, të premten e datës 7 shkurt, ora 19.00, në sallën e Kishës Orthodhokse, me Orkestrën, Korin dhe solistët e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Biletat shiten në sportelin e ArTurbina çdo ditë nga ora 10:00 deri në 20:00.

Data: 7 shkurt

Ora: 19:00PM

Vendodhja: Salla e Kishës Orthodhokse

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies