Shqipëria dhe shpëtimi i hebrenjve nga persekutimi dhe Holokausti

    Shqipëria dhe shpëtimi i hebrenjve nga persekutimi dhe Holokausti

Ekspozita me foto në kuadër të Konferencës së Tiranës mbi luftën kundër Antisemitizmit.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur nga data 4 shkurt deri më 17 shkurt 2020.

Mund ta vizitoni nga e hëna në të shtunë:

Orari: 17:30- 20:30

Data:4-17 shkurt

Ora: 5:30PM

Vendodhja: Kryeministria

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies