Qullaci i hekurt

    Qullaci i hekurt

Premiera e re e këtij sezoni “Qullaci i hekurt” vjen këtë fundjavë për fëmijët, në teatrin e kukullave

Shfaqen mund ta ndiqni të shtunën dhe të dielën, në ora 10:30 dhe 11:30.

Biletat mund ti prenotoni edhe në numrin

069 454 2280

Data: 8-9 shkurt

Ora: 10:30AM

Vendodhja: Teatri i kukullave