Eventet e shkurtit për 100 vjetorin e Tiranes kryeqytet

1 Shkurt – Tirana nis dekorimin për 100 vjetor

2 Shkurt, Historiani në park

5-6 Shkurt, Hackathona  e Tiranës

6-27 Shkurt, Ekspozitë Word Press Photo, Muzeu Historik

7 Shkurt  Njoftimi I fituesve internship #Tirana100

11 Shkurt: Ceremonia Solemne ne Katedralen ortodokse 9.30-10.30; Panair Gatimi te Pazari i ri 9.00-20.00; Panairi i produkteve Bio dhe Artizaneve ne Sheshin Nënë Tereza, 9.00-20.00; Simpoziumi Shkencor Tirana 100 vjet kryeqytet 11.30-13.30; Pritja  në Pallatin e Brigadave, Koncert ne Sheshin Nene Teresa.

12 Shkurt  Tirana me njerezore

14 Shkurt Rock and Hug Fest (Ceremoni celebrimi ne Park te Liqeni)

15 Shkurt  Sfilate me kostumet popullore te Tiranes ne parkun e Liqenit

16 Shkurt  Eksplorimi I shtigjeve te reja ne Zall Bastar

17 Shkurt Koncert ‘Sofra Tironase’ në Pallatin e Kongreseve

20 Shkurt , Photo art në Sheshin Skënderbej (Renia e bustit, perkujtimore)

21 Shkurt  Panairi Lule te Bukura ka Tirona, në rrugët e Tiranës, Dita Ndërkombëtare e Guidave

22-23 Shkurt  Takimi ndërkombëtar I shkrimtarëve të Diasporës dhe Lexime në Bibliotekat e Tiranës

23 Shkurt Tirana Bike Festival

24 Shkurt  Celja eKonkursit letrar

26 Shkurt Konkurs per monumentin e të rënëve në diktaturë në Ambasadën ruse

11-29 Shkurt  Animatorë në Rrugët e Tiranës të veshur me veshje popullore për të bërë foto

29 Shkurt, Takim me personalitete të shquara të Tiranës

Nga 1-29 shkurt

Evente cdo dite per 100 vjetorin e Tiranes kryeqytet

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies