Pikaloshja dhe Zigzagu

    Pikaloshja dhe Zigzagu

Një tjetër shfaqje interaktive i dedikohet repertorit të grupmoshës 2-6 vjec nën moton “Edukojmë me teatër”. Një pikaloshe bukuroshe dhe Zigzagu çamarrok do të mësojnë se si të respektojnë njëri-tjetrin, gjatë lojërave dhe nepermjet këshillave në shfaqje. Po kush do të jetë mësuesja e tyre? Shfaqjen plot argëtim, energji dhe harmoni çdo të shtunë e të dielë, ora 11:00 do të performohet në teatrin Metropol.

Data: 2-23 shkurt

Ora: 12 PM

Vendodhja: Teatri Metropol

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies