84 vjet Kadare

    84 vjet Kadare

Exhibition of works in the author's first original edition, which aims to examine the evolution of Kadare's publications. The reconstruction of this long-standing diachrony of the creative and publishing process seeks to shed light on the stages of author's publications, observing these in various political and cultural contexts, from dictatorial regimes to liberal democracy.

Data: 28 janar

Ora: 6PM

Vendodhja: Kalaja e Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies