Dita Ndërkombëtare e Kujtimit të Holokaustit - Edicioni i 11-të

    Dita Ndërkombëtare e Kujtimit të Holokaustit - Edicioni i 11-të

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Kujtimit të Holokaustit, Edicioni i 11-të në Shqipëri, Ambasada e Shtetit të Izraelit në Shqipëri dhe Akademia e Filmit & Multimedia Marubi shfaqin filmin "Merre vajzën Shela Alteratz" me regji nga Tsvi Nevo

Data: 27 Janar

Koha: 7 PM

Vendndodhja: Marubi Akademia e Filmit dhe Multimedia

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies