Shteg

    Shteg

Qendra Multimediale Shteg (www.shteg.al) ka filluar të shfaqë në kinemanë e Akademisë së Filmit dhe Multimedias Marubi, rrëfimet dokumentarë të realizuar mbi jetën dhe punën e disa prej autorëve më të rëndësishëm të fushës së gjuhësisë, letërsisë, përkthimit dhe historisë së kinematografis që prej datës 20 janar, çdo të hënë dhe të enjte, në orën 11:00

Data:27 janar

Ora: 11 AM

Vendodhja: Akademia e  Filmit dhe Multimedias Marubi