ORA E LIGË

    ORA E LIGË

Një baladë dashurie në intervalin mes dy vdekjeve. Një këngë trimërie e dashurisë.

Romani i tretë i gazetarit të njohur Enkel Demi, botuar nën pseudonimin letrar Tom Kuka. Me pjesëmarrjen e nxënësve të klubit të librit të gjimnazit “Petro Nini Luarasi”, Tiranë.

Data: 24 janar

Ora: 11:30 AM

Vendodhja: Biblioteka e Kryeministrisë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies