Premiera botërore e Angelin Preljocaj në Tiranë

    Angelin Preljocaj Tirane

Ambasada e Francës ka kënaqësinë t’ju njoftojë mbi vënien në skenë të spektaklit të ri të koreografit Franko-Shqiptar Angelin Preljocaj më 4 tetor 2017 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. 

Bëhet fjalë për Premierën ndërkombëtare të krijmtarisë së tij të re, e cila mbahet ende "sekret", e shoqëruar nga rimarrja e duo-s mashkullore të vitit 1989 “Un trait d’Union”, një kërcim trup me trup “poetik dhe pasionant” i shkruar mbi muzikën koncertore të J.S. Bach dhe i interpretuar nga Glenn Gloud. 

Biletat janë të disponueshme në linkun :
https://www.myticket.al/

Data: 8 Tetor

Ora: 20.00

Vendi: Pallati i Kongreseve  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies