BEETHOVEN DHE REOVLUCIONI FRANCEZ

    Beethoven dhe revolucioni francez

Në kuadër të 250 vjetorit të lindjes së një prej kompozitorëve më të rëndësishëm në historinë e muzike Ludwig Van Beethoven Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit organizon një koncertin Simfonik me repertorin më domëthënës krijues të tij.

Interpreton Orkestrës Simfonike nën dirigjimin e Edmond Doko.

Date: January 23

Time: 7PM

Location: TONIN HARAPI ARTISTIC HALL

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies